Vrijwilliger worden

Verdwaalde huisdieren terugbrengen naar hun baasje, gewonde vogels verzorgen of zwanen uit een net helpen waarin zij verstrikt zijn geraakt. Het zijn voorbeelden van activiteiten die onze vrijwilligers op de dierenambulance in Barneveld uitvoeren om het welzijn van onze dieren te verbeteren. Wij zijn trots op onze vrijwilligers, maar zouden maar al te graag enthousiaste mensen willen toevoegen aan ons team.

Wij houden ervan om de dieren in onze gemeente te kunnen helpen. Onze dierenambulances zijn hiervoor van groot belang. Hiermee vervoeren we enorm veel verschillende dieren: honden, katten, maar ook kleine in het wild levende dieren zoals egels en vogels.

Zet jij je graag in voor het welzijn van de dieren in onze gemeente? Word dan vrijwilliger bij de Dierenambulance.

Momenteel zijn wij op zoek naar chauffeurs. 

Wil jij ons helpen het rooster van de ambulance te vullen? Wij zijn altijd opzoek naar chauffeurs! Zijn wij flexibel? Ja zeker. 7 dagen per week zijn wij bereikbaar, alle hulp is welkom. 

Denk jij dat je iets kan bijdragen? Neem contact met ons op via info@dierenambulancebarneveld.nl. Graag bij aanmelding uw naam, naw, mobielnummer vermelden zodat wij zo snel mogelijk jou intake gesprek kunnen inplannen.
 
Kunt u ons helaas niet helpen met het vullen van het rooster maar wilt u wel graag een financieel steuntje bijdragen? Daar zijn wij erg blij mee. 
NL19 ABNA 0107 9472 50t.a.v. Dierenambulance Barneveld